Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny PR-chef för Hannah och Amandas företagskoncern

Publicerad: 24 maj 2018, 06:53

Foto: Pressbild

Camilla Åstrand får ny roll som pr-chef över Hannah och Amandas företagskoncern. Idag är hon pr- och marknadschef för organisationens mode- och skönhetsföretag Daisy Grace.


Ämnen i artikeln:

Daisy GracePerfect DayHannah & Amanda

I Hanna och Amandas företagskoncern ingår mediebolaget Perfect Day Media, livsstilsföretaget Daisy Grace och e-handelsbolaget HannahAmanda.com. Camilla Åstrand jobbar idag som pr- och marknadschef för deras bolag Daisy Grace, men kommer från och med nu ha rollen som pr-chef för hela koncernen.

– Efter att ha jobbat med Camilla i snart tio månader är det tydligt att hennes kompetens har en strategisk höjd som vi som snabbt växande koncern behöver för alla våra bolag. Camilla har även haft hand om min och Amandas person–PR sedan i augusti förra året, och levererat resultat som vi vill att fler av koncerns profiler och kunder nu ska få ta del av, säger Hannah Widell, koncern-VD, i en kommentar.

2017 rekryterades Camilla Åstrand till Daisy Grace från GANT, där hon var varumärkes- och pr-ansvarig i fem år. Hon har även arbetat som journalist, redaktör och drivit podcasts och bloggar.

– Det här var min drömroll på längre sikt när jag blev rekryterad av Hannah & Amanda, så jag är oerhört glad att ha fått förtroendet att redan nu jobba på koncernnivå, säger
Camilla Åstrand som tillträder sin nya tjänst omgående.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.