Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny PR-manager till Sony Music

Publicerad: 7 maj 2018, 08:53

Nellie Sörman blir ny PR-manager på Sony Music.

Foto: Pressbild

Nellie Sörman lämnar sin roll som Creative Director på Borg & Owilli och blir istället ny PR-manager för Sony Music.


Ämnen i artikeln:

Sony MusicPRRekrytering

Sony Music hoppas att Nellie Sörman ska kunna möta de nya krav som ställs på musikbranschen och leverera det bästa för artisterna.

Nellie Sörman kommer närmast från en roll som Creative Director på Borg & Owilli, men byter nu roll och arbetsplats när hon går in som PR-manager för Sony Music.

– Ska bli otroligt kul med den här nya utmaningen och bli en del av ett företag med grym kultur och bra värderingar. Min resa på Borg & Owilli har varit väldigt spännande, från första medarbetare på byrån till en storskalig byråverksamhet med flera ben. Därför kändes det rätt i tiden att ta med mig all min kompetens från byråsidan vidare till Sony Music. Musikbranschen är i ett spännande fas där de sociala och digitala kanalerna bara blir viktigare och viktigare för att skapa engagemang och spridning. Där tror jag att den finns många nya infallsvinklar jag kan bidra med som skapar en symbios mellan de olika världarna som idag tenderar att gå in allt mer i varandra, säger Nellie Sörman i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Sony MusicPRRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.