Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny press- och pr-ansvarig på Telge Energi

Publicerad: 6 mars 2019, 08:15

Johline Z. Lindholm blir ny press- och pr-ansvarig på Telge Energi.


Ämnen i artikeln:

Telge Energi

Johline Z. Lindholm har bred erfarenhet från hållbarhetsrörelsen och organisationer som 350.org, Push och Skjutsgruppen.

– Telge Energi är ett bolag med en gedigen historia av att göra revolt mot jättarna och ställde om till 100 % förnybart redan för över 10 år sedan. Ideologiskt så har jag hamnat helt rätt, och jag vet att vi kan göra så mycket mer för att driva på och inspirera till att göra Sverige till en förebild inom hållbarhet, på riktigt, säger Johline Z. Lindholm.

Det senaste 1,5 året har hon haft en tjänst på Telge Energis kommunikationsavdelning men tar nu ett kliv uppåt i organisationen.

– Med tanke på min bakgrund i den ideella sektorn och ideellt arbete med olika grader av civil olydnad så känns det lite ovant att kliva in i företagsvärlden. Samtidigt så behövs aktivism och lite mer 'radikalt' hållbarhetstänk i företag, och även politik. Annars kommer vi inte nå våra klimat- och miljömål. Telge Energi har viljan att göra skillnad, berättar hon i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telge Energi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.