Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny programdirektör på TV4

Publicerad: 26 januari 2015, 09:36

Cathrine Wiernik.

Foto: Pressbild.

Cathrine Wiernik blir ny programdirektör för allmän-tv på TV4-Gruppen. Hon har tidigare jobbat som inköps- och formatchef.


Ämnen i artikeln:

Åsa SjöbergTV4

TV4-Gruppen möblerar om i sin organisation och har tillsatt flera nya chefer den senaste tiden. Nu står det klart att Cathrine Wiernik blir programdirektör för allmän-tv och kommer att rapportera till innehållsdirektören Åsa Sjöberg.

– Cathrine Wiernik är en av branschens mest erfarna, med en bred och djup kunskap att leda innehållsarbetet och säkerställa bästa innehåll oavsett genre för alla våra kanaler och plattformar, säger hon i en kommentar.

Som programdirektör för allmän-tv får hon ansvaret över de tre avdelningarna program, inköp och drama. Organisationen på allmänt-v ses för tillfället över, men på inköpsavdelningen får Maria Lidén ansvar för tv-tv och Bo Thörnwall för premium-tv. Drama leds av Josefine Tengblad.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Åsa SjöbergTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.