Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny projektledare för Tele2 Arena

Publicerad: 18 november 2014, 14:53

Anna Lindh, projektledare Tele2 Arena

Anna Lindh blir ny projektledare för sponsring och event på Tele2 Arena. Hon rekryteras från eventbyrån Hansen.


Ämnen i artikeln:

Tele2 Arena

Anna Lindh blir ny projektledare i Tele2:s in house-avdelning för event och sponsring. Uppdraget är att göra Tele2 Arena till en självklar mötesplats för kunder, medarbetare, partners och leverantörer.

Hon har tidigare arbetat inom Stockholm Opens tävlingskommitté och som projektledare på olika event- och varumärkesbyråer. Senast kommer hon från en roll som projektledare på eventbyrån Hansen.

– Jag vet hur man ger rätt förutsättningar för att kunna maximera utväxlingen i arbetet med eventbyrån. Jag är en ganska hård kravställare och vet vad jag kan begära eftersom jag själv har varit på byråsidan, säger Anna Lindh, i ett pressmeddelande.

– Tele2 Arena är en av världens modernaste arenor och vi vill med vårt engagemang i arenan stärka den positionen. Anna kommer in med bred erfarenhet från eventbranschen och blir en viktig spelare i vår fortsatta satsning på Tele2 Arena, säger Oscar Klingensjö, chef för event och sponsring på Tele2, i en kommentar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Tele2 Arena

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.