Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny projektledare på Mentor

Publicerad: 20 december 2016, 14:49

Cecilia Öster

Cecilia Öster går från kommunikationskonsult till affärsdrivande projektledare på tidningsförlaget Mentor Communications.


Ämnen i artikeln:

Mentor

Från och med 1 januari blir Cecilia Öster affärsdrivande projektledare på förlaget Mentor Communications, inom affärsområdet handel med ansvar för tidningarna Dagens Handel, Fri Köpenskap och Skydd & Säkerhet. På senare tid har hon drivit egen verksamhet som kommunikationskonsult och har en lång erfarenhet från arbete med kommunikation- och varumärkesfrågor. Hon har bland annat tidigare varit kommunikationschef på Visita, Electrolux och Scan.

– Det känns fantastiskt roligt att få vara på plats och vara del av Mentor Communications och att få vara med och fortsätta utveckla vårt utbud av event, allt från mindre möten till galor. Jag lockas av att skapa möten mellan människor och att hjälpa kunder att göra skillnad med sin kommunikation genom handling och möten, säger Cecilia Öster i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mentor

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.