Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny projektledare på Onemotion IMC

Publicerad: 23 Januari 2019, 14:01

Katja Rosén ansluter som projektledare på Onemotion IMS:s reklam- och pr-verksamhet.


Katja Rosén kommer närmast från NetEnt där hon haft ett flertal tjänster på kommunikationsavdelningen, bland annat som employer brand manager och kommunikationsstrateg.

– Bredden i vårt erbjudande kräver att våra närmsta kundkontakter har förståelse för samtliga delar i våra kunders kommunikativa uppdrag och utmaningar. Katja har en spännande profil då hon i grunden är grafisk designer och illustratör, men de senaste åren arbetat mer strategiskt med kommunikation på kundsidan. En värdefull mix som jag ser fram emot att både våra kunder och interna arbetsgrupper kommer få ta del av, säger Karin Hallerbäck, avdelningschef reklam och pr på Onemotion IMC.

Onemotion IMC omsätter i dag 120 miljoner kronor och har drygt 50 anställda.

– Att jobba strategiskt med kommunikation, design och innovation och är något jag brinner för. Därför känns det oerhört spännande att börja på Onemotion och få möjligheten att arbeta med integrerad kommunikation. Jag hoppas kunna bidra till den breda kompetensen på byrån och ser mycket fram emot att få lära känna kunderna för att tillsammans kunna skapa effekt, kommenterar Katja Rosén.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.