Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny projektledare till Gullers Grupp i Malmö

Publicerad: 21 Januari 2019, 09:44

Projektledaren Gertrud Hermansen ansluter till Gullers Grupp i Malmö.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

De senaste åren har Gullers Grupp varit inne på en rejäl tillväxtresa. Mellan de senaste bokslutet, där det senare var ett förlängt räkenskapsår, ökade man till följd av flera förvärv och rekryteringar sin omsättning med 70 procent. I dagsläget omsätter byrån 335 miljoner kronor.

Nu ansluter projektledaren Gertrud Hermansen till verksamheten i Malmö. Gertrud Hermansen kommer närmast från den egna verksamheten Align Agency och har tidigare i karriären varit regionchef för Svenskt Marintekniskt Forum.

– Gertrud kommer att bli ett riktigt tillskott för oss. Hennes ledningserfarenhet från viktiga branscher som sjöfart, trafik och industri kopplat med internationell erfarenhet kommer att bredda oss ytterligare. Förmåga att kunna koppla ihop affärsstrategier med kommunikation blir allt viktigare och där har Gertrud mycket att bidra med, säger Niklas Rydberger, platsansvarig för Gullers Grupp i Malmö.

– Kommunikation och affärsutveckling, särskilt inom områden som rör infrastruktur och industri är det jag är bäst på. Gullers Grupps fokus på samhällsaktörer gör att vi är en perfekt matchning. Jag är grymt taggad, säger Gertrud Hermansen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.