Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny projektledare till Lennox

Publicerad: 20 december 2018, 07:41

Saga Åkerström Nurmi

Lennox PR fortsätter att växa. Nu ansluter Saga Åkerström Nurmi som projektledare. Saga kommer närmast från Mentor Sveriges kommunikationsavdelning.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerLennox PR

Saga Åkerström Nurmi är den andra rekryteringen från Mentor till Lennox.

– Det är en fiffig rekryteringsstrategi att anställa människor våra egna kollegor rekommenderar. Men roligast av allt är det förstås att våra medarbetare rekommenderar oss som arbetsplats. Det är det bästa betyg vi kan få, säger Åsa Johansen, vd på Lennox i en kommentar.

Saga Åkerström Nurmi har en bakgrund som journalist på TT och har haft flera tjänster som reporter och skribent. Hon blev sedan kommunikatör på den ideella organisationen Mentor. Nu värvas hon alltså till Lennox där hon blir projektledare och konsult.

– Det känns som om jag har sett Lennox överallt det senaste året, därför ska det bli spännande att få ansluta till teamet. Det var framförallt deras blanding av uppdrag och kunder som lockade. Jag gillar att röra mig mellan olika ämnen och gick igång på tanken att få jobba med med både viktiga samhällsaktörer och det privata näringslivet. Jag ser så fram emot 2019, säger Saga Åkeström Nurmi.

Lennox PR har under 2018 satsat på att professionalisera verksamheten. Dels har byrån gått från att vara ägarledd till att ha en externrekryterad vd, men också genom att teckna kollektivavtal.

– 2018 har varit ett riktigt bra år. Det enda problemet är att vi håller på att växa ur våra lokaler. Så om det är någon byrå i stora lokaler som känner att de behöver skala ner och som är intresserade av en skitmysig takvåning i Gamla stan, så hör av er. Vi behöver plats, säger Åsa Johansen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerLennox PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.