Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny publisher på Land Lantbruk

Publicerad: 7 juni 2016, 12:09

Annika Lindecrantz tar över det yttersta ansvaret för tidningen. Hon kommer närmast från Livsmedel i fokus.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Annika Lindecrantz har tidigare i karriären bland annat jobbat som redaktionschef och nyhetschef för Icanyheter, som feature- och kulturchef samt både som reporter och webbredaktör på Länstidningen i Södertälje. Efter att ha varit chefredaktör för livsmedelsbranschens tidning tar hon nu ett kliv över till böndernas – LRF Medias Land Lantbruk – där hon blir publisher.
– Jag är otroligt stolt över att ha fått förtroendet att vidareutveckla Land Lantbruk, som är ett starkt varumärke med kompetenta medarbetare. Det känns roligt att få vara med i den satsning som LRF Media nu gör genom att renodla verksamheterna kring de gröna näringarna.

Annika Lindecrantz tillträder sin tjänst den 1 september.
– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Annika, hon har stor erfarenhet, är drivande och har ett starkt engagemang för Land Lantbruks läsare och besökare. Tillsammans med chefredaktörer och reportrar kommer hon att betyda mycket för Land Lantbruks fortsatta utveckling, kommenerar Ann Henriksson, vd LRF Media.

I dag är Lena Johansson chefredaktör för Land Lantbruk & Skogsland medan Annika R Hermanrud är ansvarig utgivare. Elsa Falk är ansvarig utgivare för landlantbruk.se.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.