Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny regissör ska bredda Giants & Toys

Publicerad: 24 augusti 2020, 12:21

Regissören Filip Tellander, som jobbat med internationella kunder som Nike, H&M och Mercedes, ansluter till produktionsbolaget Giants & Toys.


Ämnen i artikeln:

Giants & Toys

Strax innan sommaren regisserade Filip Tellander sin första reklamfilm på uppdrag av produktionsbolaget Giants & Toys. Nu meddelar de att han ansluter till dem på mer permanent basis. Tellander har jobbat som regissör i snart 20 år och har jobbat internationellt med en lång rad bilkunder, däribland Jeep, Mercedes och Lexus. På dramasidan har han även regisserat flera avsnitt från kultförklarade tv-serien Grotesco och Boy machine.

– Filip är unik på det viset, att vara så bred och samtidigt så spetsig. Många regissörer, kanske ofta mot sin vilja, hamnar snabbt i en kategori. Filip har alltid varit en fri själ som svävar fritt mellan olika genrer, alltid på toppnivå. Det gör att vi både kan leverera inom humorkategorin, som vi som bolag kanske mest har förknippats med, och bredda oss med en ännu starkare visuell spjutspets, säger Tilde Franzén, vd på Giants & Toys, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare representerar Giants & Toys även bland andra Sara Haag, Traktor, Farzad Farzaneh och Andrea Eckerbom.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Giants & Toys

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.