Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny säljchef till PlayAd

Publicerad: 10 november 2016, 08:43

Mediehus PlayAd rekryterar TV4-veteranen Jerry Brynolfsson som ny försäljningschef.


Ämnen i artikeln:

PlayAd Media GroupPlayAdMediebranschenFörsäljningOnlinevideo

PlayAd, som arbetar med försäljning inom online video sedan 2009, har de senaste 18 månaderna fokuserat på att växa i Norden. Nu rekryteras Jerry Brynolfsson till rollen som försäljningschef i Sverige. Han har över 15 års erfarenhet från mediebranschen, bland annat från TV4-gruppen där han arbetat med försäljning i olika roller samt som försäljningschef på Nyhetsbolaget.

Jerry Brynolfsson tar plats bredvid den andra försäljningschefen Christoffer Tranquist.

– PlayAd har sedan start gått i bräschen för online video och därför känns det förstås extra roligt att få möjligheten att vara en del av PlayAd-teamet. Jag hoppas att mina erfarenheter och kunskaper inom media och försäljning ska bidra till fortsatt utveckling och att PlayAd stärker sin position ytterligare inom online video, säger Jerry Brynolfsson i en kommentar.

PlayAd ökade sin omsättning från 49,2 miljoner kronor 2014 till 70,4 miljoner under 2015. Gruppens rörelseresultat landade på 2,6 (1,5) miljoner kronor. Bolaget har idag 45 anställda i Norden.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.