Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny social media director på Strateg

Publicerad: 18 januari 2018, 10:10

Kommunikationsbyrån Strateg rekryterar Amanda Granlund som ny social media director.


Ämnen i artikeln:

Strateg

Amanda Granlund ligger sedan tidigare bakom poddarna "Tonårspodden" och "Filterpodden". Nu ansluter hon som ny social media director på kommunikationsbyrån Strateg.

– Att gå in som Social Media Director på Strateg ser jag som en fantastisk möjlighet. Jag har alltid varit intresserad av marknadsföring, PR, sociala medier och hur allt hänger ihop. I och med arbetet med de två podcaster jag varit med och startat upp och producerat har intresset bara växt mer och mer. Jag vet vad jag vill göra och tror på inom sociala medier och att få arbeta med det och få utrymme att lyfta mina idéer tillsammans med alla fantastiska människor på Strateg känns som magi, säger Amanda Granlund.

Sedan tidigare har Strateg 46 medarbetare.

– Amanda kommer in som en frisk fläkt på Strateg. Vi tror mycket på, och arbetar redan med, unga talanger och är ständigt på jakt efter att utveckla vårt erbjudande. Amanda har koll på läget, en ovärderlig fingertoppskänsla för sociala medier och vi är säkra på att hon kommer bidra stort och brett inom området. Vi har haft koll på henne länge och kände bara att "om inte vi tar henne nu så gör någon annan det", säger Robert Lundin, Creative Director, Strateg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Strateg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.