Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny sociala medier-redaktör på GP

Publicerad: 15 september 2017, 12:50

Göteborgs-Posten rekryterar Dennis Jörnmark Callstam som ny sociala medier-redaktör.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetGöteborgs-Posten

Dennis Jörnmark Callstam blir ny sociala medier-redaktör på Göteborgs-Posten. Han kommer närmast från en liknande tjänst på Aftonbladet.

Jörnmark Callstam kommer även ta plats i utvecklingsredaktionen där han ska hjälpa till i arbetet att ta fram nya strategier för GP.se.

– Det är spännande att jobba med sociala medier just nu och att få göra det som en del av en stor nysatsning på GP känns både inspirerade och utmanande och är något jag ser fram emot mycket, säger Dennis Jörnmark Callstam.

Jörnmark Callstam tillträder sin nya tjänst den 18 september.

– Dennis har imponerat på oss och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom. Att GP nu får en hängiven sociala medier-redaktör kommer förhoppningsvis skapa en mer sammanhållen form och kortare svarstid till läsarna, liksom mer tid och kraft för att utforska och analysera olika vägar i arbetet framåt, säger Louise Sköld Lindell, redaktionell utvecklingschef på Göteborgs-Posten

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.