Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny technical director på More digital studios

Publicerad: 27 november 2018, 14:02

Erik Eklund ansluter till More Digital Studios huvudkontor i Piteå.


Närmast kommer Erik Eklund från en annan digitalbyrå med rötterna i Norrland – North Kingdom.

På North Kingdom har han som technical director jobbat med kunder som Google, Supercell och Dplay. Han har även varit med och utvecklat den numera NoA-ägda byråns verksamhet i Los Angeles.

Rollen på More Digital Studios är densamma som på North Kingdom.

– Ett mångårigt samarbete med Erik i olika roller gör att vi känner varandra väldigt väl och vi vet vilken tillgång vi får. Vi är verkligen jätteglada över att cirkeln sluts, säger Mores grundare Fredrik Högberg.

Rekryteringen av Erik Eklund kommer efter en period då More Digital Studios fått in ett antal nya kunder. Sen de förra året startade upp verksamhet i Stockholm har de även lagt till koncept och design i sitt erbjudande.

– Att More på senare år lyckats attrahera riktigt tunga kunder med spännande behov gör att det sammantaget känns som en perfekt plats att fortsätta utvecklas på och samtidigt kan jag bidra med de erfarenheter jag har av att arbeta med stora internationella kunder, säger Erik Eklund.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.