Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny tillförordnad vd på Juno PR

Publicerad: 21 Februari 2018, 10:05

Shirin Troëng blir tillförordnad vd på Juno Public Relations i samband med Jennie Knutssons föräldraledighet.


Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Shirin Troëng har under senaste året jobbat som kundansvarig på byrån med ansvar för bland annat hudvårdsföretaget CCS Healthcare och livsmedelsföretaget Sevan. Tidigare har hon varit som kundansvarig projektledare på Åkestam Holst och dessförinnan var hon chef för marknadskommunikationserbjudandet på Prime.

– De kommande åren ska vi fortsätta göra spännande projekt i gränslandet mellan opinionsbildning och marknads-PR. Med sin erfarenhet från både PR och reklam kommer Shirin att vara en nyckelperson i arbetet att driva Juno framåt inom grön, social och personlig hållbarhet, säger Caroline Jungsand, grundare Juno i ett pressmeddelande.

– Juno har den unika förmågan att kombinera hållbarhet, kreativitet och affärskunskap för att skapa kommunikation som driver försäljning och bygger starka varumärken, vilket sätter fingret på hur ett modernt företag måste arbeta i framtiden. Därför känns det otroligt spännande och roligt att få förtroendet att axla rollen som vd.

Juno Public Relations grundades 2014 av Caroline Jungsand, Desiree Maurd och Hannah Davidsson som senare lämnade byrån. I dag har Juno Pr 10 medarbetare. Bland byråns kunder finns Apoteket, Tradera, och White Arkitekter.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.