Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny trio på V&B

Publicerad: 10 februari 2017, 13:29

Anna Rosenqvist, Dan Jönsson och Per Gustafsson förstärker Valentin & Byrhs B2B-erbjudande.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrReklambyråerMagnus TengbyB2B

Vid årsskiftet plockades Dan Jönsson in som ny copywriter. Han kom närmast från Maverick by Sigma och har under karriären jobbat för stora uppdragsgivare som Volvo, SAS och Astra Zeneca.

Nya på byrån är också Anna Rosenqvist, som går in som planner med kundansvar, och Per Gustafsson som digital designer. Anna har tidigare arbetat på byråer som Welcom och Nine Yards. Per har tidigare arbetat på Londonbaserade AKQA och LBi med kunder inom bland annat retail, telekom och finanssektorn.

– Jag är riktigt stolt över att ha Anna, Dan och Per hos oss som är tre topprekryteringar! Med de här personerna stärker vi upp vårt erbjudande av kommersiella koncept ytterligare och fortsätter vår positiva utveckling av byrån. Det här är en del av en rekryteringsoffensiv vi inledde i somras och vi söker efter fler nyckelkompetenser till byrån, säger vd Magnus Tengby i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.