Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny utgivare i Hälsingland

Publicerad: 4 april 2017, 13:53

Anders Ingvarsson.

Foto: Pressbild

Anders Ingvarsson vandrar vidare inom Mittmedia och får en ny roll. Framöver blir han chefredaktör och ansvarig utgivare för ett flertal titlar.


Ämnen i artikeln:

MittmediaPer Bowallius

De senaste åren har Anders Ingvarsson haft ett flertal tunga positioner inom Mittmedia-koncernen. År 2012 började han som chefredaktör för Dagbladet i Sundsvall. Anders Ingvarsson efterträdde sedan Mats Åmvall som chefredaktör för Sundsvalls Tidning 2013, och har sedan 2015 även varit utgivare för Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda.

Nu byter han jobb igen och blir utgivare för helahalsingland.se, Ljusdals-Posten, Hudiksvalls Tidning, Ljusnan, Söderhamnskuriren samt gratistidningarna.
− Anders Ingvarsson har verkligen en bred och gedigen bakgrund och erfarenhet som publicist. Han började tidigt att arbeta som reporter i Hälsingland och har sedan haft flera ansvarsfulla positioner, inte minst inom Mittmedia. Vi tappar en kompetens i vår koncernledning, men när Anders hörde av sig och var intresserad av att efterträda Thomas Sundgren så var det ett enkelt beslut, säger Per Bowallius, vd på Mittmedia i ett pressmeddelande.

Tomas Froms, som varit tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare för titlarna i Hälsingland, går tillbaka till sitt uppdrag som redaktionschef. Vem som tar över Anders Ingvarssons nuvarande jobb är inte klart.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MittmediaPer Bowallius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.