Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny varumärkesstrateg på Neumeister

Publicerad: 26 september 2018, 13:44

Petter Dahlskog blir varumärkesstrateg på designbyrån Neumeister.


Ämnen i artikeln:

Neumeister

Petter Dahlskog kommer senast från kommunikationsbyrån Primes Malmökontor, där han sen 2014 som Project Manager och Communication Advisor arbetat med varumärksrelaterade frågor för byråns kunder. Tidigare har han arbetat som Project Manager på Damanco och har bland annat en magisterexamen i ekonomi från Lunds universitet.

– Jag har följt Neumeister under en tid och det känns verkligen spännande att nu bli en del av byrån. Det är en riktigt bra designbyrå, kanske den bästa i Sverige om du frågar mig, kommenterar Petter Dahlskog i ett pressmeddelande.

Petter Dahlskog börjar på Neumeister den 1 oktober.

– Petter har en spännande profil med erfarenhet av att jobba med utveckling av varumärken i stora organisationer. Hans erfarenheter kompletterar våra och tillsammans kommer vi kunna leverera stort värde för våra kunder, kommenterar Peter Neumeister, creative director och grundare av Neumeister.

Ämnen i artikeln:

Neumeister

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.