onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd för Doberman i New York

Publicerad: 12 januari 2017, 07:56

Michael Burkin och Lisa Lindström

Designbyrån Dobermans amerikanska kontor nya VD Michael Burkin som tillträdde redan i höstas.

Ämnen i artikeln:

DesignbyråerNew YorkLisa Lindström

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Designbyrån Doberman öppnade kontor i New York 2013. I dag består studion av cirka 20 medarbetare och bland kunderna märks Google, Oscar, IBM, Amazon och MoMa. Nu räknar Doberman med att växa betydligt i New York under Michael Burkin som rekryterades under hösten till vd-posten.

Michael Burkin var tidigare affärsutvecklingschef på designbyrån Smart Design och kommer innan dess från liknande roller på både Fjord New York och IDEO. Michael är nu vd för Dobermans amerikanska gren som rekryterar för fullt för att möta kundernas ökade behov. Tidigare vd:n Anders Frostenson, har gått över till att fokusera på affärsutveckling som new business director.

– Det går fort när man har roligt! Vi är redan inne på vårt fjärde år i New York och efter vår etableringsfas står vi nu inför en mognadsprocess. Vi ska växa, vi ska förverkliga idén om vår drömarbetsplats och framförallt, vi ska ta oss an fler riktigt utmanande uppdrag. Michael är del av en långsiktig plan för att driva allt detta och Anders får nu möjligheten att helhjärtat fokusera på våra kunder, säger Lisa Lindström, koncernchef på Doberman i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev