Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd och delägare på River

Publicerad: 1 oktober 2015, 07:44

Martin Werner.

Martin Werner, tidigare Family Business, blir ny vd på Intellectas dotterbolag River Cresco. Samtidigt blir fem medarbetare nya delägare.


Ämnen i artikeln:

Martin WernerIntellecta

På Family Business var Martin Werner byråchef under 3,5 år och hade bland annat ansvar för Absolut, Carlsberg och Electrolux.

– Jag är mycket glad att Martin blir VD på River. Jag känner starkt förtroende för Martins ledarskap –Martins fokus på sälj- och kundutveckling i kombination med hans erfarenhet av att leda en kreativ verksamhet är precis rätt för att ta River till nästa steg, säger Yann Blandy, vd och koncernchef på Intellecta AB, i ett pressmeddelande.

Martin Werner blir också delägare i River, liksom Zeke Tastas, cd, Nicolas Belloni, experience design director, Victor Mangematin, account director och Oscar Elfner, account director.

– Att vi kan utöka delägarskapet i bolaget till fler personer innebär att vi säkerställer såväl stabilitet och långsiktighet som ökad konkurrenskraft för River, säger Yann Blandy.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Martin WernerIntellecta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.