Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd och ny delägare på Kärnhuset

Publicerad: 15 januari 2019, 15:07

Cecilia Meller till vänster och Lisa Sjöstrand till höger

Nu tar Cecilia Meller över vd-posten efter grundaren Marcus Tägtström, som fortsätter på byrån som projektledare och strateg. Samtidigt går byråchefen Lisa Sjöstrand in som Kärnhusets fjärde delägare.


Som ny vd kommer Cecilia Meller att leda ett förändringsarbete för byrån, som i dag jobbar långsiktigt med uppdragsgivare som Vimla, Fonus och GodEl. Förändringsarbetet handlar om att förvalta Kärnhusets strategiska kärnaffär och samtidigt stärka byråns kreativa och förtjänade spets. Förutom vd kommer Cecilia även arbeta som projektledare och senior pr-rådgivare.

– Jag har klickat med ägarna, imponerats av kampanjerna och charmats av medarbetarna - att få leda just det här teamet känns rätt i hela kroppen. 2019 kommer bli minst sagt spännande, säger Cecilia Meller i ett pressmeddelande.

Cecilia Meller tillträder tjänsten direkt efter ett års föräldraledighet och kommer dessförinnan från en roll som övergripande ansvarig för kundrelationer på Edelman Deportivo, där hon även ledde kunder som Renault och Systembolaget.

– Det här är ett första steg i en offensiv förändring som vi varit peppade på att göra länge. Vi är imponerade av Cecilia, hennes kompetens speglar väl vår bild av framtidens efterfrågan – mer förtjänat och mer digitalt. Att få in Cecilia som vd och dessutom Lisa som delägare ger en enorm styrka framåt samtidigt som jag kan satsa helhjärtat på att jobba med våra kunder, säger Marcus Tägtström i en kommentar.

Kärnhuset ägs nu av Marcus Tägtström, Jonas Järnfeldt, Johan Henriksson och Lisa Sjöstrand.

– Jag har varit byråchef på Kärnhuset under fem händelserika år. Vi har en spännande tid framför oss och jag tror stenhårt på hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda våra kunder, därför känns det självklart att nu också gå in som partner, kommenterar Lisa Sjöstrand i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.