Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Axicom

Publicerad: 10 februari 2015, 11:10

Tobias Helmer

Tobias Helmer tar över som vd på pr-byrån Axicom. Han kommer senast från en position som kommunikationsansvarig på konsultbolaget Connecta.


Ämnen i artikeln:

AxiCom

Tobias Helmer har tidigare varit kundansvarig och presschef på pr-byrån Prime.

– Det här känns som en fantastisk utmaning. Axicom är en affärsnära kommunikationsbyrå med   fantastiska kunder och ett lysande team. Jag ska bygga vidare på det arvet och samtidigt utveckla vårt   erbjudande, bland annat inom digitalt och content creation, säger Tobias Helmer i ett pressmeddelande.

Axicom Stockholm är en del av Axicom Global Technology PR. Byrån arbetar bland annat med Amazon Web Services, Dell, Fujitsu, RedHat,   Ruzzel (MAG Interactive).

– Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och kompetens som jag byggt upp genom åren och även   genom affärstänket från kundsidan, något som är centralt för hur vi arbetar med våra kunder. Vi har   några intressanta leads på gång och hoppas även kunna se över nyrekryteringar inom kort, säger   Tobias Helmer i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AxiCom

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.