Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Creuna

Publicerad: 12 oktober 2015, 09:31

Magnus Palm.

Magnus Palm blir ny vd på digitalbyrån Creuna. Han tar över efter Thomas Enzell som går vidare inom bolaget med koncernövergripande frågor.


Ämnen i artikeln:

Creuna

Thomas Enzell har varit vd på Creuna sedan 2004.

– Vd-skiftet nu är något vi planerat under en längre tid. Creuna har idag en fantastisk position och verksamhet, och jag är glad att vi internt har hittat rätt kandidat för jobbet" säger Thomas Enzell i ett pressmeddelande.

Magnus Palm är en internrekrytering. Han har varit på Creuna sedan 2007, sitter i ledningsgruppen och har fram till vd-bytet en tjänst som senior vice president på sälj- och utvecklingsavdelningen.

– Jag känner mig väldigt hedrad över möjligheten att ta det här uppdraget och framför allt mycket engagerad inför uppgiften att utveckla Creuna vidare tillsammans med alla briljanta människor på byrån. Vi är i en spännande bransch, i en spännande tid och Creuna är perfekt positionerat för framtiden. Jag ser fram emot att ytterligare vässa vårt erbjudande, kommenterar han.

Magnus Palm tillträder som vd den 1 november 2015.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Creuna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.