Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på designbyrån Stylt

Publicerad: 5 november 2018, 08:27

Erik Nissen Johansen, grundare och Carl-Henrik Lagnefors, ny vd

Carl-Henrik Lagnefors tillträder som ny vd på design- och konceptbyrån Stylt Trampolis.


I samband med växande andel internationella uppdrag förändrar Stylt Trampolis delar av organisationen. Carl-Henrik Lagnefors tar över efter tidigare vd:n Magnus Rösman, som lett byrån sedan 2016. Magnus Rösman går vidare till Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Norden.

– Calles erfarenheter från både arkitekt- och reklamvärlden är en perfekt kombination då Stylt verkar i skärningspunkten mellan varumärkesbyggande, kommunikation, design och inredningsarkitektur" säger Stylts grundare Erik Nissen Johansen.

Den internationella satsningen de senaste åren har bland annat lett till ett flertal uppmärksammade projekt i Norge, Danmark, Finland, Lettland. Stylt Trampolis kommer forsätta ha sin kärnverksamhet i Göteborg men kommer satsa på ytterligare att bygga nätverk med underkonsulter runt om i världen.

– Jag har länge haft koll på Stylt och sett vilken enorm potential företaget har, inte minst internationellt, säger Carl-Henrik. Mitt första fokus är att arbeta vidare med utvecklingen av medarbetare och organisation, kreativitet och affärsmässighet, säger, Carl-Henrik Lagnefors ny vd på Stylt Trampolis.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.