Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Fastighetsnytt

Publicerad: 12 februari 2018, 11:51

Lena Malm.

Foto: Pressbild

För ett år sedan köpte Bonnier Fastighetsnytt för 263 miljoner kronor. Nu lämnar grundaren Johan Zetterstedt vd-stolen till förmån för Lena Malm.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Business MediaMikael NestiusFastighetsnytt

Tidningen Fastighetsnytt, som driver mässorna inom Business Arena, köptes i fjol av Bonnier Business Media. Köpesumman landade på 263 miljoner kronor, plus eventuella prestationsbaserade ersättningar.

De båda grundarna, bröderna Johan och Henrik Zetterstedt, har fortsatt att arbeta operativt i verksamheten. Men nu kliver Johan Zetterstedt ett steg bakåt i och med att han lämnar vd-posten för bolaget.
– Det känns tryggt att lämna över till en ny vd efter vårt första år inom Bonnier. Det har varit ett riktigt bra år för såväl bolagets utveckling som för vårt syfte att öka branschens synlighet utanför vår egen sektor, säger Johan Zetterstedt i en kommentar.

Ny vd blir Lena Malm som närmast kommer från Kistamässan (en del av Easyfairs).
– Det känns väldigt spännande att få ta över rodret för Fastighetsnytt. Bröderna Zetterstedt och hela teamet på Fastighetsnytt har i Business Arena skapat ett varumärke och en mötesplats som är en förebild för hela mötesbranschen, säger hon i en kommentar.

Johan och Henrik Zetterstedt kommer att fortsätta vara engagerade i både Fastighetsnytt och andra delar av Bonnier Business Media som affärsutvecklare.
– Vi är väldigt glada över att Lena Malm Stark vill ta över Fastighetsnytt. Hon har en lång och mycket framgångsrik karriär inom konferenssektorn. Hon är en trygg och solid ledare som är van att leverera resultat, säger Mikael Nestius, vd för Bonnier Business Media Sweden AB.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.