Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Friends & Insights

Publicerad: 12 januari 2018, 09:09

Mårten Tilosius blir vd och seniorkonsult på Friends & Insights. Han kommer närmast från Avaus och drev tidigare CRM-byrån Actionbase.


Ämnen i artikeln:

House of Friends

Friends & Insights är en del av kommunikationsgruppen House of Friends. Nu får byrån en ny vd i form av Mårten Tilosius.
– Det är en stor ära att få in en person av Mårten Tilosius kaliber till bolaget. Han har en kompetens och bakgrund som få andra personer kan mäta sig med. Jag och Mårten kompletterar varandra på ett alldeles ypperligt sätt, kommenterar Mattias Andersson, delägare i Friends & Insights.

Mårten Tilosius kommer närmast från Avaus där han var COO. Innan dess var han vd för Actionbase. Tidigare i karriären har han varit vd för den kraschade kommunikationskoncernen A-Com.  
– Otroligt spännande att tillsammans med Mattias bygga upp vårt erbjudande inom Analys och Martech. Att kombinera detta med kreativiteten i koncernen gör oss till en unik helhetsleverantör. Ingen annan aktör kan kombinera strategisk kreativitet med datadriven kommunikation på samma vis, säger han om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

House of Friends

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.