lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny VD på Gullers Grupp

Publicerad: 18 oktober 2018, 13:14

Ulf Dahlqvist tillträder som VD på Gullers Grupp.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Ulf Dahlqvist har senaste åren haft ett flertal olika roller på kommunikationsbyrån Gullers Grupp, senast som senior parter, styrelseledamot och konsult, men tidigare även som byråchef på Stockholmskontoret och Malmökontoret. Innan Gullers har Ulf Dahlqvist bland annat varit styrelsedamot för Humbly, Sturm & Drang och Mediegruppen.

– Jag har haft förmånen att vara en del av Gullers Grupp i många år. När nu frågan från styrelsen, och i förlängningen mina partnerkollegor, kom blev jag glad och stolt och jag tvekade inte att återigen kliva fram. Mitt uppdrag är tydligt: att ta Gullers Grupp till nästa nivå. När jag var byråchef hade vi en tillväxt på 250 procent och det är en resa som bara börjat, säger Ulf Dahlqvist.

Gullers Grupp har ett delat operativt ledarskap och tidigare vd:n Ing-Marie Olofsdotter Nilsson, som sedan den 1 juli 2018 kombinerat rollen som chief operations officer och vd, har bestämt att hon vill ha en annan roll inom Gullers.

– En av mina styrkor som ledare och konsult är att kunna se vilket ledarskap som passar olika organisationer bäst. Gullers Grupp har en unik kultur som jag verkligen uppskattar, men jag har kommit fram till att jag inte är rätt person att leda just den här organisationen. Jag ser fram emot att fortsätta i en annan roll på Gullers Grupp, säger Ing-Marie Olofsdotter Nilsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev