Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Planeta Design

Publicerad: 30 oktober 2018, 14:03

Anna Jandler och Sandra Planeta

Anna Jandler, med ett förflutet på bland annat Veckans Affärer, är ny vd och partner på Planeta Design. Sandra Planeta blir kvar som creative director och största delägare i bolaget. Förändringen träder i kraft den 5 november.


Ämnen i artikeln:

Planeta Design

Planeta Design är varumärkes- och designbyrån som arbetar med svenska och internationella varumärken. Bland kunderna återfinns  Svenskt Tenn, Yoga Girl, Dirty Linen, ColArt, Mille Notti, Spritmuseum och nyligen inledde byrån ett samarbete med MatSmart.

Anna Jandler kommer närmast från jobbet som Commercial Manager på produktionsfabriken Twenty Studios. Innan dess arbetade hon sju år på Bonnier Business Media och Veckans Affärer där hon som konceptansvarig bland annat ansvarade för Näringslivets Mäktigaste Kvinnor och Hållbarhetspriset E-price.

– Anna har erfarenhet som passar perfekt på Planeta Design, vi är i tillväxt och breddar nu vårt erbjudande. Anna och jag delar visioner, är båda värdestyrda och drivs av att se partners och medarbetare växa, säger byråns grundare Sandra Planeta i ett pressmeddelande

– Nu sker det ett spännande skifte i byråvärlden. Varumärkena börjar inse att man
behöver ha en unik och anpassningsbar varumärkesplattform som klarar av alla kund- och användarmöten, dvs sociala medier, produktkommunikation, event, retail, digitalt, rörligt och så vidare. Planeta Design har kompetensen som behövs för att våra nuvarande och framtida partners ska kunna växa tryggt in i framtiden och jag ser fram mot att vara med och bidra. Jag tycker också mycket om den kultur som Sandra och min nya "jobbfamilj" har skapat på Planeta Design, det är mycket hjärta och hjärna. Tillsamman ska vi nu göra Planeta Design till den absolut bästa partnern för våra uppdragsgivare och arbetsplatsen vi alla vill utvecklas på, säger Anna Jandler i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Planeta Design

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.