Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Punkt PR

Publicerad: 2 oktober 2018, 12:03

Sofia Westerlund lämnar över till Olav Hjärtström Baudin.

Olov Hjärtström Baudin har arbetat på Punkt PR sedan 2015. Nu blir han vd för Umeåbyrån.


Ämnen i artikeln:

VdPunkt PRPR-Byråer

Olov Hjärtström Baudin har tidigare arbetat som journalist och har bland annat rapporterat för TV4, Folkbladet Västerbotten, Kvällsposten och Västerbottens-Kuriren.

Han gick över till kommunikationsbranschen år 2007 i både operativa och strategiska roller på byråer i Umeå och Skellefteå. 2015 anställdes han av Punkt PR, som han äger tillsammans med Sofia Westerlund och Mattias Önell, genom koncernbolaget. Han har han tidigare varit tillförordnad vd, kundägare och strateg – och nu väntar alltså rollen som vd.

– Vi har en spännande tid framför oss. Det är inspirerande att arbeta med kunder som har ambitionen att bli bättre versioner av sig själva, samtidigt som vi bidrar till att sätta Umeå och Västerbotten på kartan, säger Olov Hjärtström Baudin i ett pressmeddelande.

Bland de nya kunder som Punkt PR plockat in under året märks Blå Huset, Konftel, Riksteatern, Umeå universitet Holding AB och Skogstekniska klustret. Byrån ingår i det globala PR-nätverket Globalcom PR Network och grundades 2009 av Sofia Westerlund
som den senaste tiden arbetat som byråns vd. Hon blir nu kvar som delägare och strateg på halvtid, medan hon kommer arbeta med affärsutveckling på koncernnivå på 50 procent.

Koncernbolaget hyser byråer som Heja!, Huxflux och Halleluja i Sverige

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

VdPunkt PRPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.