Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Sandberg Trygg

Publicerad: 4 april 2019, 06:56

Louise Danckwardt blir ny vd på reklambyrån Sandberg Trygg.

Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Närmast kommer Louise Danckwardt från en tjänst som operativ byråledare med ansvar för några av byråns största kunder. Tidigare har hon haft roller som produktionsledare och strategisk projektledare på byrån.

Sin karriär inom reklambranschen inledde hon som receptionist på Stenströms Reklambyrå, en position hon snabbt bytte ut mot den som produktionsledare på byrån.

När hon nu kliver in som vd på Sandberg Trygg lämnar den nuvarande vd:n Henrik Dubois för att istället axla rollen som styrelseordförande i bolaget.

–Med den snabba förändringstakten som vår bransch genomgår känns det självklart för mig att utse Louise till VD på Sandberg Trygg, säger Henrik Dubois, avgående VD och huvudägare. Det krävs snabbhet, flexibilitet och genomförandekraft för att hålla positionen som Sveriges ledande B2B-byrå och Louise har alla de styrkorna. Dessutom har hon ett skarpt affärssinne både strategisk och operativt och till det en fantastisk energi. Hennes fokus på digitalisering och kundutveckling är precis vad vi behöver för att ta Sandberg Trygg till nästa steg.

Förra året var Louise Danckwardt drivande i utvecklingen av Byråkoden, ett initiativ som startades av 72 byråer, skolor och organisationer i Göteborgsområdet som ett svar på #sistabriefen.

–Det känns väldigt roligt och inspirerande att få forma den nya tidens B2B-byrå och bryta ny mark tillsammans med våra skickliga medarbetare, säger Louise Danckwardt. Att bygga och vidareutveckla organisationen och samtidigt få alla trygga att följa med på resan för att skapa framgång för våra kunder känns extremt roligt och mycket motiverande, säger Louise Danckwardt..

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev