Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på Snask: ”Vem vill inte leda ett så spännande varumärke?”

Publicerad: 21 oktober 2021, 09:38

Fredrik Öst, Gia Stridbeck och Erik Kockum.

Foto: BildGates

Nästa år fyller den kreativa byrån Snask 15 år. Nu ansluter en ny vd till bolaget, nämligen Gia Stridbeck. Och byrån startar dessutom ett synthband.


Ämnen i artikeln:

Snask

Snask arbetar med kunder som Klarna, Fortnox och Spotify, och har gjort sig kände för sitt rosa varumärkesarbete. Nu tar man alltså in en ny vd i Gia Stridbeck, som tidigare varit client director på Bold.

– Vårt nästa stora steg är att addera nytt blod för att ta oss till nästa nivå genom att tillsätta en kapten, ny bandmedlem och vd. Hon har lång erfarenhet från byråvärlden och har som mål att växa byrån för att låta fler kunder ta del av Snasks expertis, säger Fredrik Öst, grundare och brand director på Snask i ett pressmeddelande.

I samband med rekryteringen gör Snask, sin vana trogen, något lite udda och startar synthbandet Snaskhaus, som snart släpper en singel på Spotify.

– Att bli en del av Snask var en självklarhet. Vem vill inte leda en byrå med ett så spännande varumärke? De har ett grymt team, en fantastisk kundlista och ett internationellt erkänt varumärke och livsstil. Jag känner mig hedrad att få vara en del av detta, säger Gia Stridbeck.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Snask

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.