Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vd på YouMe

Publicerad: 7 december 2015, 09:16

Camilla Jonasson, tillträdande VD, och Pär Pärsson, Creative Director.

Foto: Pressbild.

Camilla Jonasson är ny vd på YouMe Agency. Hon efterträder Anna Olsson som går till Spendrups.


Ämnen i artikeln:

Youme AgencyPR-Byråer

Camilla Jonasson har de senaste två åren varit knuten till YouMe som planner och strateg. Nu blir hon anställd som vd på byrån.

– Med YouMe Agency har vi strävat efter att skapa en nytänkande och kreativ verksamhet som förenar varumärkesutveckling, reklam och PR. Med Camilla får vi en erfaren ledare för en växande byrå. Att hon dessutom är en skicklig marknadsförare som är besjälad av vår idé om kreativ kommunikation gör att det känns mycket glädjande att hon vill leda vår verksamhet, säger Anna-Karin Hedlund, ordförande i YouMe Agency, i ett pressmeddelande.

Tidigare har hon jobbat på byråer som Grow, Ehrenstråhle och Hilanders.

– YouMe Agency och Diplomat-gruppen har ett starkt erbjudande där kvalificerad rådgivning och strategi blandas med kreativitet och operativt genomförande inom PR, reklam och digitala kanaler. Diplomat-gruppen ligger långt framme mot marknaden i övrigt. Jag har jobbat i olika sammanhang med Pär Pärsson och ser fram emot att ta över rodret, fortsätta utveckla verksamheten och stärka den position som har etablerats, kommenterar Camilla Jonasson.

YouMe Agencys nuvarande vd Anna Olsson tillträder en tjänst som tillförordnad presschef på Spendrups.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Youme AgencyPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.