Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny vice vd på Hellsten Kommunikation

Publicerad: 18 augusti 2017, 12:27

Caroline Lagergren, Rasmus Törnblom och Elvira Hellsten.

Caroline Lagergren blir ny vice vd på Hellsten Kommunikation.


Caroline Lagergren har tidigare haft flertalet roller inom Moderaterna, bland annat som generalsekreterare för MUF och del av Moderaternas partistyrelse. Senast arbetade hon som executive assistant på Bonnier Business Press.

– Jag tror på företag som brinner för sina idéer och har ett stort samhällsengagemang. Jag tycker om att få arbeta nära kunderna och på en mindre men växande byrå ser jag närheten till kunderna och deras utmaningar som en av de stora fördelarna, berättar Lagergren.

Hon tillträder sin nya tjänst den 1 september. Caroline Lagergren blir även en del av Hellsten Kommunikations satsning Valvinnarverkstan, en satsning som Hellsten i ett pressmeddelande berättar "ska hjälpa Moderaterna att vinna val".

– Att vi nu får tillgång till Carolines breda erfarenheter från så väl politik- och organisationsutveckling inom Moderaterna är mycket betydelsefullt för de föreningar och förbund som vi arbetar med inom Valvinnarverkstan. Vi gör allt för att bredda våra tjänster för att bidra till moderata valvinster i hela Sverige, säger Rasumus Törnblom, projektansvarig för Valvinnarverkstan.

– Carolines erfarenheter från både politiken och näringslivet är precis vad Hellsten kommunikation och Valvinnarverkstan behöver i den fas vi nu är på väg in i. Vi växer rejält och satsar stort inför 2018. Vi jobbar för fler jobb, mer frihet och alla människors möjligheter. Vi vill arbeta ännu mer med miljö och hållbarhet, vilket är ämnen som Caroline har stort intresse och erfarenheter kring, berättar Elvira Hellsten, grundare och vd på Hellsten Kommunikation.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.