Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nya direktörer på Academedia

Publicerad: 29 oktober 2018, 10:42

Annette Lilliestierna, ny kommunikationssdirektör och Paula Hammerskog, ny trygghetsdirektör.

Annette Lilliestierna tar över som kommunikationsdirektör samtidigt som tidigare kommunikationsdirektören Paula Hammerskog som trygghetsdirektör ska leda en ny koncernfunktion för säkerhetsfrågor.


Annette Lilliestierna kom förra året till AcadeMedia från Skolverket, där hon haft rollen som kommunikationsschef. Senast på AcadeMedia har hon arbetat som utbildningschef över Academedias interna akademi för utbldning och kompetensutveckling, Acadamedia Academy.

– Sedan jag kom till Academedia har jag lärt känna företaget som en driven utbildningsaktör som vill vara med och utveckla svensk skola. Jag har haft en fantastisk tid som chef för Academedia Academy, nu ser jag fram emot att ta mig an mitt nya uppdrag. Att få leda koncernens kommunikationsarbete är ett stort och viktigt uppdrag som känns väldigt inspirerande, säger Annette Lilliestierna.

Den avgående kommunikationsdirektören och nya trygghetsdirektören Paula Hammerskog har pararellt med sitt uppdrag arbetat som krisledare på Academedia.

– Jag har jobbat med trygghets- och säkerhetsfrågor länge och det känns bra att kunna fortsätta utveckla det arbetet när vi nu tar nästa steg. Det här är frågor som blir allt viktigare i samhället, och eftersom AcadeMedia vuxit kraftigt de senaste åren har även antalet incidenter i våra verksamheter ökat. Det betyder inte att det är mer otryggt idag, men frågor som rör säkerhet har fått en mer framskjuten roll. Kommunikation är ofta avgörande för att skapa trygghet, här blir min erfarenhet från rollen som kommunikationsdirektör naturligtvis viktig, säger Paula Hammerskog.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.