Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nya medarbetare till Saltkråkan

Publicerad: 5 november 2014, 08:25

Tobias Mannheimer, Head of Lcensing och Anna Forslund, administratör.

Saltkråkan har anställt Tobias Mannheimer som Head of Licensing och Anna Forslund som administratör.


Tobias Mannheimer har ett förflutet inom mediabranschen, bland annat på MTV, Telenor, MTG och Canal Digital och har dessutom jobbat med uppstart och affärsutveckling inom både små och stora bolag.

–  Att komma till Saltkråkan känns lite som att komma hem, säger Tobias Mannheimer i ett pressmeddelande. Bolaget är litet, men med en fantastisk potential och ett varumärke som är starkare än något annat. Min uppgift blir att expandera produktområdet internationellt och att stödja upp strategiskt på Saltkråkans andra områden, som film, tv och musik, där jag hoppas att kunna bidra med mina tidigare erfarenheter. Det är väldigt roligt att få jobba med Astrid Lindgrens historieskatt.

Anna Forslund kommer närmast från en tjänst på Sveriges Författarförbund där hon jobbat med administration samt medlemsrådgivning kring avtal och upphovsrätt. Hon har även varit vd och administrativt ansvarig för Sveriges Författarförbunds publiceringstjänst Dejavu Publicerings AB.

– Att komma till Saltkråkan känns jättebra för mig eftersom jag fortfarande får arbeta med liknande frågor men utifrån en helt ny plattform med nya möjligheter. Särskilt Saltkråkans uppdrag som förvaltare av ett kulturarv känns mycket relevant för mig.

Susanna Sköld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.