Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nya uppdrag för pr-profilen

Publicerad: 11 maj 2015, 13:38

Roland-Philippe Kretzschmar

Under 2015 har Raw Agencys grundare Roland-Philippe Kretzschmar fått tre nya förtroendeuppdrag.


Roland-Philippe Kretzschmar har verkat i kommunikationsbranschen sedan 1999. 2011 grundade han MNML Agency som profilerat sig i hälsosegmentet och under hösten bytte namn till Raw Agency. I samma veva startade han även hälsomagasinet Rawness.

Under året har han fått tre nya uppdrag där han ska bidra med sin erfarenhet av att arbeta strategiskt med varumärkes- och kommunikationsuppdrag.

Styrelseledamot i SwissCham (Schweiz Svenska Handelskammaren)
I sitt uppdrag ska han och den övriga styrelsen försöka stärka handelsrelationerna mellan Schweiz och Sverige och stärka Schweiz varumärke. Roland-Philippe Kretzschmar har dubbelt medborgarskap i Schweiz och Sverige.

Styrelseledamot i Allytec
Styrelsens uppdrag av ägarna till medicinteknikföretaget Allytec är att stärka deras position på den svenska marknaden.

Mentor i Frogleap Incubator
Som mentor i Frogleap ska han arbeta med att identifiera, arbeta med och lyfta entreprenörer och företagare som vill främja den växande hälsa- och hälsovårdssektorn, särskilt inom ehälso-området. Verksamheten är EU-finansierad.

– Jag är mycket hedrad över att kunna bidra till verksamheter inom områden som ligger mig varmt om hjärtat och som jag har lång erfarenhet att arbeta med. Detta bidrar givetvis till att stärka mig i min yrkesroll och göra mig till en bättre rådgivare men även till att utveckla mig som person, säger Roland-Philippe Kretzschmar i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.