Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nya uppdrag och medarbetare till Juno

Publicerad: 20 juni 2017, 14:42

Junogänget. Désirée Maurd, Shirin Troëng, Jennie Knutsson, Caroline Jungsand, Maja Rudolphson, Per Frykebrant, Johan Pehrson.

Juno inleder samarbete med matdistributören Sevan och anställer samtidigt tre nya medarbetare.

Ämnen i artikeln:

Juno PrJennie Knutsson

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Sevan tillverkar och distribuerar mat från Mellanöstern. Junos uppdrag innefattar både att inspirera fler svenskar att prova mezeköket och att driva frågor om mångfald och integration genom mat och matlagning.

– Sevan är en drömkund för Juno eftersom det är ett företag som delar våra värderingar om ett öppet och tolerant samhälle. Vi har en gemensam tro och övertygelse om att Sevans roll är att driva mångfald i alla dess former, och vi har hittat en bra grund i ett tätt samarbete. Dessutom har vi just nu godare mat i Junokylen än någonsin säger Jennie Knutsson, vd på Juno.

Valet av Juno föll efter att Sevan i våras var ute i pitch.

– Juno har precis som vi förstått att dagens, och inte minst framtidens, konsument vill göra hållbara och långsiktiga val. Sen älskar jag att Juno är ett litet antal smarta hjärnor som levererar vad de lovar. Nytänkande och knivskarpa, säger Julia Kronlund, försäljnings- och marknadschef på Sevan.

I samband med den nya kunden knyter Juno även till sig tre nya medarbetare. Statsvetaren Johan Pehrson med bakgrund på Timbros Stureakademin och Sveriges ambassad i Tokyo ansluter. Så gör även Golins tidigare kundansvariga projektledare Matilda Konkell och konstnären Sara Thorngren, med en bakgrund inom Miljöpartiet.

– Det känns toppen att vi växer nu igen. Johans politiska intresse och skarpa penna tillsammans med Matildas hållbarhetsintresse och PR-erfarenhet, och Saras koll på sociala medier är tre fantastiska tillskott till Junofamiljen avslutar Jennie Knutsson..

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev