Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nya utnämningar på Crispin Porter + Bogusky Scandinavia

Publicerad: 5 september 2014, 12:48

Karin Branmark (tv), Therese Olander (th)

Therese Olander blir Client Service Direktor på CP +B och Karin Branmark tar över som Account Director.


Ämnen i artikeln:

Crispin Porter + Bogusky

Therese Olander blir Client Service Director på Crispin Porter + Bogusky och tar ansvar för Client Service-avdelningen i Göteborg. Hon kommer ha ett övergripande kundansvar för byråns verksamhet i Göteborg samt avdelningens personal bestående av Strategiska och Operative Projektledare. Hon kommer dessutom att behålla sitt ansvar för några av byråns kunder och ingå i ett nära samarbete med Cecilia Steenberg Forsberg som sedan tidigare i år nyanställdes på byrån som CSD och ansvarig för CP+B's Stockholmskontor. Therese Olander blir ny medlem i byråns ledningsgrupp.

Sedan hon började på CP + B för tre år sedan, har Therese Olander arbetat som Account Director och arbetat med kunder som Scandinavian Airlines, Sony och Stena Line.

Karin Branmark tar över som Account Director. Hon rekryterades till CP + B från MEC för ett par år sedan. Karin Branmark har hanterat stora delar av Sony Mobiles uppdrag och andra viktiga kunder med Guldägg och nomineringar i Cannes, Clio och Mixx Awards som följd. Hon kommer att fortsätta hantera väsentliga delar av Sony Mobiles verksamhet på nordisk basis.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Crispin Porter + Bogusky

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.