Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nyheter24 värvar från Lajkat

Publicerad: 25 maj 2016, 07:46

Johanna Nordström byter jobb.

Foto: Pressbild

Johanna Nordström blir social media manager och profil hos Nyheter24. Hon ansluter från Schibsteds viralsatsning Lajkat.


Ämnen i artikeln:

LajkatHenrik ErikssonNyheter24

Johanna Nordström har utsetts till Sveriges sjätte mest inflytelserika person på Twitter där hon har 89 000 följare. Själv arbetar hon också med viral spridning hos den yngre målgruppen på Schibsteds Lajkat.

Nu har det dock blivit dags att gå vidare i karriären – närmare bestämt till Nyheter24. Där kommer Johanna Nordström ha titeln social media manager, men hon kommer även profileras som krönikör och få utrymme i webb-tv.
– Det känns svinbra. Främst är det roligt att få komma till en annan miljö och andra människor för att se vad man kan utveckla tillsammans. Och det känns bra att Nyheter24 är villiga att satsa på mig och är öppna upp för mina förslag, säger hon i en kommentar.

Nyheter24 har agerat plantskola åt Schibsted och Bonnier de senaste åren. Men nu gör de alltså en rekrytering i motsatt riktning.
– Det känns oerhört roligt att vi lyckats värva över Johanna. På Nyheter24 är alla journalister experter på sociala medier men med Johanna kommer vi ta det arbetet till en ny nivå. Jag är också spänd på att följa hennes utveckling som en stark Nyheter24-profil, kommenterar chefredaktör Henrik Eriksson.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.