Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

nyheter365 rekryterar försäljningsansvarig

Publicerad: 27 februari 2017, 14:09

Foto: Pressbild

Förra året öppnade contentbyrån nyheter365 upp kontor runtom i Norden och i Storbritannien. Nu rekryterar man Victor Lagos som försäljningsansvarig för region Sverige.


Ämnen i artikeln:

Nyheter365

Victor Lagos har tidigare jobbat på Metro där han klättrat i rang från innesäljare till key account manager och senast sales manager för Local Inside. Han kliver på rollen som försäljningsansvarig i Sverige den första mars.

– Jag har följt nyheter365:s resa under lång tid och när den här möjligheten presenterades blev jag helt lyrisk. Kommer bli riktigt kul att ta mig an denna utmaning och jag ser framemot att jobba med framgångståget som är nyheter365, säger Victor Lagos.

nyheter365 expanderar just nu kraftigt och söker en mängd redaktörer inom olika områden.

– Det känns jättekul att vi har kunnat knyta till oss en talang som Victor, säger Johan Rikner, vd på nyheter 365. Vi är stolta över allt bra som vi har lyckats med tillsammans men är samtidigt ödmjuka inför de utmaningar som väntar i framtiden. Nu söker vi fler som vill vara med och utvecklas med oss.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter365

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.