Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nytt jobb för Dobermans förre USA-chef

Publicerad: 27 juni 2017, 06:49

Anders Frostenson.

Foto: Pressbild

Anders Frostenson startade upp Doberman New York våren 2012. Nu flyttar han hem till Stockholm och blir vd för en ny venture studio.


Ämnen i artikeln:

Digitalbyråer

Anders Frostenson startade upp Dobermans filial i New York som i dag består av runt 20 personer. Nu lämnar han den amerikanska byråvärlden och flyttar hem till Sverige.
– Doberman har varit min viktigaste resa i karriären. Jag kan inte tänka mig någon bättre skola än att bygga bolag från grunden i New York med det smartaste gänget i branschen, säger Anders Frostenson i ett pressmeddelande0.

På hemmaplan ger han sig in i en delvis ny bransch – som vd för en nystartad så kallad venture studio. Det vill säga en design- och teknikstudio helt dedikerad till att bygga digitala bolag från grunden. Med sig har han grundarna från spelstudion King och riskkapitalbolaget Sweet Capital.
– Vi förenas i vår starka tro på att det bästa sättet att investera är att medgrunda och samskapa produkter och bolag. Vi vill skapa en mer engagerad investeringsmodell, Säger Anders Frostenson.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Digitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.