Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nytt jobb för Faktums vd

Publicerad: 4 april 2017, 07:44

Åse Henell.

Foto: Pressbild

Åse Henell blir marknadschef på IHM Business School. Hon lämnade nyligen jobbet som vd på gatutidningen Faktum.


Ämnen i artikeln:

Faktum

I höstas berättade Resumé att Åse Henell lämnar jobbet som vd på Faktum. I mars lämnade hon formellt sin tjänst och efter sommaren tillträder hon som marknadschef på IHM Business School. Hon kommer att jobba med att stärka varumärket och öka kännedomen om IHM:s utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.
– Det var enkelt att tacka ja. Jag har alltid velat jobba i utbildningsvärlden och kände direkt när jag kom innanför dörrarna på IHM att det finns en energi och kraft som jag vill ta del av. Att skolan drivs av en stiftelse där all vinst återinvesteras i verksamheten är också viktigt för mig, säger hon i en kommentar.

Tidigare i karriären har Åse Henell varit varumärkesansvarig på Göteborgs-Posten samt byråchef på den digitala kommunikationsbyrån Maverick by Sigma.
– Åse har lång erfarenhet av marknadsfrågor och har varit aktiv inom en mängd olika branscher. Vi på IHM Business School ser fram emot att ta del av hennes kunskap och engagemang, säger vd Peter Hägglund.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Faktum

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News