Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nytt jobb för Resumés bloggare

Publicerad: 15 augusti 2016, 12:35

Johanna Lindskog Lindell blir konsult på pr-byrån Publik Kommunikation.


Ämnen i artikeln:

PublikPR-ByråerMySafety

Många känner förmodligen igen henne från bloggen här på Resumé, men till vardags har Johanna Lindskog Lindell de senaste åren arbetat som pr-ansvarig på säkerhetsföretaget MySafety. Nu byter hon dock jobb. I oktober börjar hon på Publik Kommunikation.
– Det som lockar med Publiks erbjudande är att det är en byrå som befinner sig ett spännande läge och har påbörjat en förändringsresa. Jag kommer framöver arbeta digitalt och snabbfotat precis som vanligt, och ser fram emot att jobba med Publiks imponerande kundstock, säger hon.

Under tiden på MySafety har Johanna Lindskog Lindell varit med och stöpt om bolagets position. Från att ha varit ett traditionellt nyckelbrickföretag med skamfilat rykte sysslar de i dag uteslutande med säkerhet på nätet.
– När jag började på företaget hade de hamnat i en negativ spiral. En spiral där inte bara mediebilden, utan också konsumenternas uppfattning var starkt negativ mot företaget. Den mediala kritiken försvårade relationen till andra företag, men tog även fokus från företagets innovativa produkter. Under mina tre år har bilden förändrats. Fler positiva artiklar och ett ökat intresse för mySafety märks. Det har varit väldigt roligt att få se den förändringen, det är en bekräftelse på ett bra och gediget arbete, säger hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PublikPR-ByråerMySafety

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.