Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nytt ledarskap på The&Partnership i Norden

Publicerad: 18 mars 2021, 08:07

Anders Kinberg med lång erfarenhet från WPP-byråer tar över som interim-vd efter att Joachim Medalen lämnat.


Ämnen i artikeln:

The&Partnership

För en dryg vecka sedan rapporterade Resumé att The&Partnerships nordiska vd Joachim Medalen lämnat byrån. Nu meddelar byrån att Anders Kinberg kliver in som interim-vd för The&Partnership och M/Six i Norden. Han har tidigare varit globalt kundansvarig för Volvo på WPP, kundansvarig på Ogilvyone i London och vd för Ogilvyone i Stockholm.

– Jag är hedrad och stold över att få chansen att leda The &Partnership i Norden. Vad de har byggt på fyra år är anmärkningsvärt - och deras integrerade upplägg är precis vad kunderna efterfrågar just nu. Jag följde deras utveckling noga när jag var på WPP och beundrade deras framgångar. Det ska bli oerhört spännande att fortsätta resan, säger Anders Kinberg i ett pressmeddelande.

The&Partnership, som ägs av WPP, har de senaste åren växt rejält, främst med draghjälp från nätverkskunderna Toyota och Lexus. Byrån etablerade sig i Norden 2017 och har sedan dess växt till en omsättning på 200 miljoner kronor, omsättningen blir dock något missvisande då byrån även erbjuder medieköp. Totalt jobbar cirka 80 personer på byrån.

– Anders relation inom WPP och breda erfarenhet kring hur man bygger integrerade team kommer att vara ovärderliga för vår byrås fortsatta tillväxt, säger Nick Howarth, vd för The&Partnership Global.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

The&Partnership

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.