Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Nytt uppdrag för Martin Ahlquist

Publicerad: 3 december 2015, 12:13

Martin Ahlquist tar över Finansliv.

Foto: Sandra Wiaderny/Näringsdepartementet.

I våras lämnade Martin Ahlquist jobbet som chefredaktör på Fokus. Nu har han klart med nytt uppdrag.


Ämnen i artikeln:

FinanslivUnn EdbergMartin AhlquistFokus

Fokus förre chefredaktör kliver in som tf. vd och chefredaktör för tidningen Finanslivs publicistiska och kommersiella verksamhet. Han efterträder Unn Edberg som ska bli vice vd på tidningen Chef.
– Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss Martin Ahlquist. Hans gedigna erfarenhet och kompetens inom tidningsområdet, inte minst från Fokus, kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Anders Johansson, ordförande i Finansliv Sverige ab, i ett pressmeddelande.

Martin Ahlquist var med och grundade Fokus och arbetade på tidningen i tio år. I maj lämnade han uppdraget, som nu har tagits över av Johan Hakelius. Det nya jobbet tillträder han vid årsskiftet.
– Finansliv har under Unn Edbergs ledning utvecklats på ett imponerande sätt och det ska bli väldigt roligt att, tillsammans med de duktiga medarbetarna, arbeta med Finanslivs olika verksamheter, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.