Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Oakwood stärker upp inom tech

Publicerad: 12 juli 2019, 07:35

Owain Stratton, Michaela Bång, Victor Gustavsson, Leo Karlsson

Foto: Pressbild

Flera nya medarbetare ansluter till Oakwoods techavdelning.


Ämnen i artikeln:

OakwoodKTH

Designbyrån Oakwood har under våren samarbetat med Victor Gustafsson från KTH för att studera hur digitala användarupplevelser påverkar människor emotionellt. Resultatet är ett verktyg som kan mäta emotionella aspekter av en användarupplevelse. Nu ansluter han på byrån som teknisk projektledare.

– Oakwood jobbar innovativt och framåtsträvande med stort fokus på känslomässiga värden av design och UX. Vårt gemensamma projekt är ett av många exempel på byråns strävan och vilja att utforska nya områden. Detta är ett synsätt som passar mig väl och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Oakwood framöver, säger Victor Gustafsson i ett pressmeddelande.

Owain Stratton ansluter som senior frontend utvecklare och kommer att ansvara för den tekniska leveransen på ett av byråns större e-handelsprojekt. Han kommer tidigare från GLOMO.

Michaela Bång och Leo Karlsson tillträder som frontendutvecklare och kommer att ansvara för att skapa användarupplevelser med JavaScript-ramverket React. Michaela Bång har tidigare arbetat på Another State och Leo Karlsson kommer från 5 Monkeys.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

OakwoodKTH

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.