Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Oakwood tillsätter ny vice vd

Publicerad: 4 november 2020, 09:02

Izabel Östgren, ny vice vd och Sebastian Broms, vd på Oakwood.

Foto: Press

Izabel Östgren axlar rollen som vice vd på den digitala designbyrån Oakwood. ”Vi har ultimata förutsättningar för att fortsätta utvecklas”, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Oakwood

Den digitala designbyrån Oakwood grundades 2006 och har sedan dess jobbat med uppdrag åt bland andra Gina Tricot, SOS Barnbyar och ACO. 

Nu tillsätter de den tidigare ledningsgruppsmedlemmen Izabel Östgren som ny vice vd, med ansvar för att utveckla och operativt driva byrån tillsammans med vd:n Sebastian Broms

– Det känns oerhört spännande att få arbeta strategiskt med den långsiktiga utvecklingen av Oakwood. Vi har arbetat hårt med att bygga upp en byrå med hög kompetens och ett tydligare erbjudande vilket resulterat i fler uppdrag och ökad lönsamhet. Vi arbetar i en bransch som är i konstant förändring, där innovation och anpassning är helt avgörande. Vi har ultimata förutsättningar för att fortsätta utvecklas, växa och fortsätta vara en av landets mest innovativa designbyråer, säger Izabel Östgren i ett pressmeddelande. 

Under 2019 gjorde bolaget en vinst på 5,5 miljoner kronor, och omsatte 22,6 miljoner kronor. Det är en ökning jämfört med tidigare år, och förklaras delvis av att man fått in nya kunder inom tjänsteorienterad design med fokus på e-handel. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oakwood

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.