Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Oatly värvar superkommunikatör

Publicerad: 19 januari 2016, 14:00

Cecilia Sjöholm.

Foto: Pressbild.

Cecilia Sjöholm är ny kommunikationsdirektör på Oatly. Hon kommer närmast från jobbet som hållbarhetsdirektör på Orkla Foods. I fjol utsågs hon till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer.


Ämnen i artikeln:

OatlyOrklaKommunikationschef

Oatly stärker upp sin kommunikationsstab genom rekryteringen av Cecilia Sjöholm. Förutom titeln "corporate communications director" tar hon också plats i bolagets ledningsgrupp.
– Oatly är ett spännande företag med produkter som ligger i framkant och med värderingar helt i linje med mina egna. Hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att få vara med och driva Oatlys fortsatta utveckling, säger hon i en kommentar.

Cecilia Sjöholm utsågs i fjol till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé för sitt arbete hos Orkla.

Hon har ett förflutet som kommunikationschef vid Malmö universitetssjukhus och Lunds universitets medicinska fakultet. Cecilia Sjöholm har tidigare också varit anställd vid Europeiska kommissionen i Bryssel, dels som pressekreterare åt miljökommissionären och dels har hon arbetat med biståndsfrågor.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.