Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Occasion i rekryteringstagen – värvar ny CD

Publicerad: 5 Februari 2018, 11:51

Therese Dalberg marknadschef, Richard Farman creative director, Sofia Steneröd produktionsledare, Tobias Löfqvist creative producer, Mattias Trotzig (vd Occasion), Anna Lobenius projektledare, Josefin Tenor produktionsledare och Andreas Lewandowski art director.

Brand experience-byrån Occasion gör sju rekryteringar och anställer en ny creative director i Richard Farman.


Ämnen i artikeln:

Brand experiencebyråerOccasion

Occasion fyller 15 år under 2018. På senare år har byråns strategi- och konceptavdelning växt och i dag har byrån flera uppdrag som där de ansvarar för kundernas totala kommunikation. Nu stärker Occasion upp erbjudandet ytterligare med sju rekryteringar.

Med värvningarna har Occasion 36 anställda. Det innebär att byrån har mer än förubblat personalstyrkan sedan 2014 (17). Mellan 2015 och 2016, som täcks i den senaste årsredovisningen, växte byråns omsättning från 100 till 199 miljoner kronor.

– Ett rekordår för mig är inte bara att vi skall göra det bästa resultatet någonsin, ett rekordår är för mig är även ett år då vi fortsätter göra skillnad, är innovativa, utvecklar våra kunders affär, förflyttar och bygger varumärken, säger Mattias Trotzig, vd och grundare av Occasion i ett pressmeddelande.

Richard Farman var tidigare creative director och grundare på Fieldwork som sedan blev A Loud Minority. Byrån gick i konkurs i höstas och nu blir han istället creative director hos Occasion. Han stärker upp strategi -och konceptavdelningen.

Andra rekryteringar är

Andreas Lewandowski art director (BVD, Nine, DDB)  

Tobias Löfqvist creative producer (JCP, Le Pacte).

Therese Dalberg nytillsatt Marknadschef (grundare av 101 Relations)

Anna Lobenius projektledare (American Express, PS Communication)

Sofia Steneröd produktionsledare (ITV Studios, Jarowski)

Josefin Tenor produktionsledare (Samsung, Le Pacte)

RÄTTELSE:
I en första version av Resumés artikel skrev vi felaktigt att Martin Lee och Ola Cronholm var två av värvningarna, trots att de sedan en lång tid tillbaka lämnat byrån och numera arbetar på Nine Yards respektive Sitrus. Vi ber om ursäkt för misstaget och lovar bättring.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.